Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2007 11:40

"Євразійський союз молоді" примусово розпустили

Органами юстиції скасовано легалізацію громадської організації "Євразійський союз молоді".

Таке рішення було ухвалено на виконання постанови Бахчисарайського районного суду Автономної Республіки Крим про примусовий розпуск вказаного об"єднання громадян, повідомляє прес-служба Мін"юсту.

У повідомленні також сказано, що з моменту реєстрації в діяльності "Євразійського союзу молоді" правоохоронними органами неодноразово встановлювалися порушення закону "Про об"єднання громадян", "які виражалися в організації та проведенні нею масових заходів за межами території діяльності, тобто за межами Бахчисарайського району".

29 березня 2007 року постановою Бахчисарайського районного суду АРК діяльність об"єднання було тимчасово заборонено (строком на 3 місяці).

Заборона стосувалась усіх видів діяльності, крім спортивної.

Не виконавши вимоги вказаної постанови, представники "Євразійського союзу молоді" проводили і надалі масові заходи з порушенням законодавства України, у зв"язку з чим керівника організації було притягнуто до адміністративної відповідальності.

Підставою для примусового розпуску "Євразійського союзу молоді" став адміністративний позов прокурора Бахчисарайського району.

Як відомо, представники "Євразійського союзу молоді" взяли на себе відповідальність за паплюження українських державних символів на горі Говерла, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Євразійський союз молоді" примусово розпустили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути