понеділок, 03 грудня 2007 14:53

"Єдина Росія" з 450 місць в Держдумі отримала 315

"Єдина Росія" з 450 місць в Держдумі отримала 315

"Єдина Росія" в результаті виборів збільшила своє представництво в Держдумі до 315 місць", - заявив президент Росії Володимир Путін.

"Єдина Росія" отримала конституційну більшість в парламенті та укріпила свої позиції, за останніми підрахунками, на 12 мандатів й отримала 315 місць в Державній думі", - сказав Путін, відвідуючи в понеділок НВО ім. Лавочкіна.

Він виразив подяку тим виборцям, які голосували за "Єдину Росію".

"Я очолював список цієї партії і, природно, це знак довіри", - сказав президент.

В той же час глава РФ підкреслив, що не тільки "Єдина Росія" укріпила свої позиції на цих виборах. За його словами, збільшилася кількість депутатів від КПРФ, зміцнила свої позиції ЛДПР.

Путін відзначив також успіх "Справедливої Росії": "Безумовним успіхом є і те, що "Справедлива Росія", яка вперше брала участь у виборах, з першого підходу цей "снаряд" узяла, тобто увійшла до Державної Думи".

Путін вважає збільшеною легітимність Держдуми після виборів 2 грудня. "Дуже важливо, що легітимність російського парламенту, безумовно, зросла. Якщо колишній склад Держдуми опирався на 70% виборців, то нинішній опирається на 90%, оскільки тільки 10% виборців віддали свої голоси партіям, які не увійшли до парламенту", - заявив він.

Президент підкреслив, що ці цифри свідчать про те, що громадяни Росії проявили "надзвичайно серйозне й відповідальне відношення до розвитку країни та зміцнення внутрішньополітичної ситуації", повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Єдина Росія" з 450 місць в Держдумі отримала 315». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі