субота, 21 квітня 2007 10:50

"Добрий працівник" захопив заручників в NASA

60-річний Вільям Філліпс (William Phillips), електротехнік компанії Jacobs Engineering, зміг проникнути до будинку 44 корпуса Космічного центру NASA, що посилено охороняється, з револьвером, і кілька разів вистрілив, убивши пострілом в груди свого колегу Девіда Беверлі (David Beverly). Після цього він узяв в заручниці ще одну співробітницю NASA Френ Креншоу (Fran Crenshaw) і забарикадувався в одному з приміщень на другому поверсі.

Співробітники поліції, які оточили будинок, спробували ввійти до контакту із злочинцем, проте в приміщенні пролунав ще один постріл - Філіпс застрелився. Френ Креншоу поліцейські знайшли примотаною клейкою стрічкою до стільця. Її доставили до лікарні для обстеження, після чого відпустили додому.

"Донедавна він був добрим працівником", - відгукнувся про нього керівник Центру Майкл Коутс (Michael Coates).

Обидва заручники Філіпса мали з ним однакову спеціальність електротехніка і взаємодіяли з ним по роботі. За словами Коутса, можливо, вони навіть снідали разом в день події. Як припускає поліція, між Філіппсом і Беверлі з якоїсь причини сталася сварка. Загиблий нещодавно відзначив 25 років роботи в NASA, пише Лента.Ру.
Зараз ви читаєте новину «"Добрий працівник" захопив заручників в NASA ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі