середа, 17 жовтня 2007 13:38

"Дніпрогазу" змінили генерального директора

Держкомісія з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Дніпропетровську тимчасово призначила гендиректором газопостачальної компанії "Дніпрогаз" Олександра Чернікова.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства палива й енергетики, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Черніков призначений на посаду за тимчасовим трудовим договором. З 1992 по 19 квітня 2007 року він обіймав посаду голови правління "Дніпрогаза".

У квітні акціонери компанії реорганізували правління в директорат і призначили гендиректором Ігоря Іванкова, що до цього працював головою правління "Чернігівгазу".

Як відомо, 13 жовтня стався вибух побутового газу в житловому будинку по вул. Мандриківській, 127 у Дніпропетровську, у результаті якого загинули 17 осіб.

Прокуратура Дніпропетровської області затримала за підозрою в службовій недбалості головного інженера "Дніпрогаза" і його першого заступника в зв"язку з вибухом газу.

"Дніпрогаз" контролює російська компанія закрите акціонерне товариство "Комплексні енергетичні системи" бізнесмена Віктора Вексельберга.

"Дніпрогаз" займається транспортуванням газу по розподільних трубопроводах, а також продає газ у Дніпропетровській області.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпрогазу" змінили генерального директора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі