вівторок, 20 березня 2007 16:04

"Чорний Ісус" звинувачується в людожерстві

Культовому лідерові в Папуа-Новій Гвінеї, відомому як "Чорний Ісус", буде пред"явлено, щонайменше, 30 звинувачень у вбивстві і насильстві. Поліцейські стверджують, що Стівен Тарі убив і з"їв трьох молодих жінок, яких він використовував як сексуальних рабинь.

Він був арештований майже через два роки після втечі, але відчуває себе дуже погано, щоб з"явитися перед судом. Тарі стверджував, що є "справжнім Христом", і обіцяв своїм послідовникам багатство і спокутування гріхів. Передбачається, що він використовував своїх учениць для сексуальних утіх. Він називав їх "дівчатами квітів". Слідство встановило, що трьох молодих жінок було убито, а потім з"їдено в укритті Тарі в джунглях. Два роки тому його звинуватили в людожерстві та ритуальних вбивствах, але він щез і до цих пір ховався в джунглях.

У Папуа-Новій Гвінеї живе багато послідовників християнства, але чаклунство, марновірство і релігійні культи збереглися в деяких областях країни, повідомляє MIGnews.

Зараз ви читаєте новину «"Чорний Ісус" звинувачується в людожерстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі