середа, 21 листопада 2007 08:27

"Буша треба помістити в божевільню"

Президент Венесуели Уго Чавес виступив в новими випадами в адресу свого давнього недруга президента США Джорджа Буша і короля Іспанії Хуана Карлоса I, з яким у Чавеса нещодавно трапився конфлікт в чилійському Сантьяго. Чавес висловився в Парижі і Лісабоні, де він побував з візитами, передає ІТАР-ТАРС.

Президент Венесуели сказав в Парижі, що Джорджу Бушу, який недавно допустив можливість початку третьої світової війни у випадку, якщо Іран отримає ядерну зброю, "місце в божевільні". У Лісабоні Чавес висловив думку, що іспанський король не може змиритися з тим, що президентами в країнах Латинської Америки, колишніх іспанських колоніях, стають нащадки індійців, такі як сам Чавес.

"Буш говорив про можливість третьої світової війни і про застосування атомної бомби, - сказав Чавес. - Третя світова війна? З атомною бомбою? Він сказав: "Атомна бомба". Тоді миру не буде, настане кінець світу, людство перестане існувати. Я думаю, що його треба помістити в божевільню. Йому місце в божевільні!", - заявив Чавес.

Зараз ви читаєте новину «"Буша треба помістити в божевільню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі