четвер, 04 жовтня 2007 14:04

"Бітцевський маніяк" вперше відмовився узяти на себе вбивство

 Олександр Пічушкін, так званий "бітцевський маніяк", вперше відмовився узяти на себе відповідальність за інкриміноване йому вбивство. Пічушкін не пізнав по фотографії зниклого пенсіонера Володимира Ушакова.

Ушаков жив один у однокімнатній квартирі. Наприкінці серпня 2003 він пішов  з дому і не повернувся. Міліціонер, що зламав на прохання колишньої дружини пенсіонера двері в його квартиру, виявив залишки вечері і розкриту книгу - все виглядало так, ніби Ушаков вийшов з дому на кілька хвилин. Тіло Ушакова так і не знайшли.

При цьому у вівторок "бітцевський маніяк" вперше відкрито зізнався у  здійсненні вбивства. До цього Пічушкін відмовлявся давати свідчення по інкримінованих йому 49 вбивствам і трьом замахам.

Коли у суді почалося обговорення однієї з можливих  жертв "бітцевського маніяка", яка була скинута з шістнадцятого поверха, Пічушкин зробив ремарку про обставини загибелі чоловіки, які міг знати тільки він.

За даними слідства, "бітцевський маніяк" здійснював вбивства з 1992 року, велику їх частину з 2001 року на території Бітцевського парка у Москві. Його жертвами ставали, в основному, чоловіки, пише в середу Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «"Бітцевський маніяк" вперше відмовився узяти на себе вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі