пʼятниця, 16 листопада 2007 16:38

"Білорусь - в Європу, Лукашенка - в дупу".

"Білорусь - в Європу, Лукашенка - в дупу".

Молодіжний рух "Оборона" провів біля посольства Білорусії в Москві акцію солідарності з білоруською опозицією. Як повідомляє кореспондент Ленты.Ру з місця подій, в ній взяли участь десять чоловік, вони обсвистали посольство і викрикували гасла: "Живе Білорусь!" і "Білорусь - в Європу, Лукашенка - в дупу".

Прокремлівський рух "Росія молода" провело власну контракцію. Його активісти розкидали біля посольства листівки з гаслом "Помаранчевий дурман, вали за океан". Як повідомили Ленте.Ру у прес-службі "Росії молодої", в цій контракції взяли участь 15 чоловік, п"ятеро з них було затримано. В той же час, кореспондент Ленты.Ру уточнює, що "румоловців" було не більше десяти, а затримані троє з них.

"Румоловці" своєю контракцією виразили протест проти "нагнітання істерії навколо Білорусії", розповіли Ленте.Ру у прес-службі руху.

"Оборона" приурочила свою акцію до дня солідарності з жертвами політичних репресій в Білорусії, який опозиціонери відзначають 16-го числа кожного місяця, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Білорусь - в Європу, Лукашенка - в дупу".». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі