четвер, 21 лютого 2008 10:45

"Білан наче надивився фільму "Хочу у в"язницю"

"Білан наче надивився фільму "Хочу у в"язницю"
Російський бізнесмен Віктор Батурін заявив, що не отримує ніякої віддачі від Діми Білана, в якого він вклав немало сил і коштів. За словами бізнесмена, права на співака належать Російському культурному фонду, що фінансується ним. "Білан з"їздив до Тюмені, написав на афіші "Російський культурний фонд", а гроші поклав у кишеню", - відзначив Віктор Батурін.

"Є такий фільм - "Хочу у в"язницю". Діма наче його надивився", - заявив Віктор Батурін. У період становлення Діми Білана як зірки російської поп-сцени, продюсером співака частіше виступала дружина Віктора Батуріна Яна Рудковська.

Торік восени бізнесмен заявив, що Діма Білан занадто захопився англомовними піснями з африканськими ритмами, а у січні 2008 року конфлікт посилився особистою сваркою між Віктором Батуріним і Яною Рудковською. Після початку шлюборозлучного процесу з"ясувалося, що Діма Білан "належить" саме Віктору Батуріну.

Недавно Віктор Батурін відправив лист на адресу телеканалу "Росія" з вимогою заборонити Дімі Білану брати участь у відбірковому турі на "Євробачення". Співак, у свою чергу, уникає  якихось  коментарів щодо того, що відбувається.

Заступник генерального директора каналу "Росія" Олександр Любимов повідомив, що юристи компанії розглядають претензії Віктора Батуріна. "Зараз наші юристи вивчають, у якому ступені вони взагалі мають до нас відношення", - відзначив Олександр Любимов.

"За законом права на цього співака належать Російському культурному фонду, який я фінансую. Айзеншпіс чотири роки робив з нього зірку, а я за півроку зробив. Діма зайняв друге місце на "Євробаченні". Точніше, не він, а я зайняв. Був би він нормальний грамотний хлопець, учив би англійську, зайняв би перше...", - вважає, у свою чергу, Віктор Батурін.

На думку Яни Рудковської, "у чоловіка чергове зрушення". "Він останнім часом постійно говорить, що права на Білана - у нього. Тільки нічого показати не може, тому що всі документи у мене. Сам же, якщо пам"ятаєте, ще у минулому місяці заявляв, що передав Діму мені. А зараз раптом вирішив, що це не так", - розповіла Яна Рудковська, відзначає NEWSmusic.

Зараз ви читаєте новину «"Білан наче надивився фільму "Хочу у в"язницю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі