понеділок, 09 липня 2007 19:12

"Беркут" на Суперкубок України не пустять

Спецпідрозділи МВС України не забезпечуватимуть порядок на одеському матчі Суперкубку України з футболу. Таку заяву зробив сьогодні на прес-конференції в Одесі керівник Професійної футбольної Ліги України Анатолій Попов.

За словами Попова, після масового зіткнення уболівальників і бійців "Беркута" під час київського матчу між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем" керівництво ПФЛ прийняло рішення про те, що охороною правопорядку під час проведення матчів займатимуться звичайні правоохоронці. В майбутньому така ситуація, зазначив Попов, стане правилом для проведення й інших матчів внутрішньої першості України.

Разом з тим, додав керівник ПФЛ, з урахуванням останнього прецеденту на київському стадіоні кількість фанів на матчі в Одесі вирішено мінімізувати. Заспокоювати особливо активних уболівальників доведеться співробітникам міліції, які намагатимуться робити це по можливості вербально.

Віце-мер Одеси Тетяна Фідірко уточнила, що у вівторок з 9:00 вул. Приморська, що веде до морпорту, буде перекрита – уздовж магістралі розмістяться на відстій автобуси, які доставили уболівальників. Тих з уболівальників, які прийдуть на стадіон зі скляними пляшками, управління торгівлі забезпечить півлітровими пластиковими стаканами. У них можна буде перелити напої, аби пройти через один з трьох кордонів на шляху до стадіону.

Нагадаємо: матч за Суперкубок України пройде в Одесі вчетверте. У минулих іграх брали участь ті ж команди. У 2004 і 2006 роках перемагали столичні спортсмени, а в 2005-му - "гірники", передає УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" на Суперкубок України не пустять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі