Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2007 12:43

"Банда кротів" прорила 20-метровий тунель до банкомату

У британському Манчестері, в районі Феллоуфілд, неподалік від центру міста, зловмисники намагалися пограбувати місцевий магазин прокату фільмів, проривши підкоп. Тунель завдовжки близько 20 метрів був виявлений робочими, що тягнули електричний кабель. Вони випадково зруйнували перекриття підкопу, який починався біля залізничної дамби, - там знаходився прихований лаз.

Злочинцям, метою яких, очевидно, був банкомат, розташований біля магазина, не вистачило 4,5 метрів до мети. Підкоп проходив під автостоянкою й при проїзді, наприклад, важкої вантажівки він міг обрушитися.

Проте поліцейські й робітники віддають належне майстерності зловмисників: тунель будувався за всіма правилами, було проведено світло і встановлені підпори, організована вентиляція.

Загадкою залишається те, як імовірні грабіжники потайки позбавлялися великої кількості ґрунту. Затримати злочинців, яких вже прозвали "Бандою кротів", не вдалося. Тунель був засипаний землею, а місцями забетонований, пише газета The Guardian.

Зараз ви читаєте новину «"Банда кротів" прорила 20-метровий тунель до банкомату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути