пʼятниця, 14 грудня 2007 20:09

"Андрій Луговий буде затриманий у разі появи в будь-якій з європейських країн"

Підприємець Андрій Луговий, депутат Держдуми п"ятого скликання, буде затриманий у разі появи в будь-якій з європейських країн, заявив посол Великобританії в РФ Тоні Брентон. "У нього недоторканність в Росії, але коли він виїде за кордон, ми готові його заарештувати", - сказав він радіо "Эхо Москвы".

При цьому він підкреслив, що це відбудеться в будь-якій країні, "особливо в ЄС". "У нас тісні договори, що стосуються екстрадиції", - відзначив Брентон.

У відповідь на це Луговий не здригнувся: "Заява пана Брентона у мене викликає тільки усмішку. Це не більше ніж політичний фарс. Я із задоволенням спостерігатиму за тим, як країни, які я, безумовно, відвідуватиму в рамках своєї парламентської діяльності, мене видаватимуть Лондону".

Луговий в черговий раз заявив, що не має ніякого відношення до смерті Литвиненко: "У Лондона немає і не може бути жодних доказів моєї причетності до вбивства Литвиненка. Як можна довести те, чого немає в природі?" І порекомендував Лондону відкликати Брентона, який, на його думку, як ніякий інший посол Великобританії в РФ, зробив багато чого для "погіршення російсько-британських відносин", повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «"Андрій Луговий буде затриманий у разі появи в будь-якій з європейських країн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі