понеділок, 22 вересня 2008 12:49

"Аль-Каїда" узяла на себе відповідальність за теракт в Пакистані

Відповідальність за здійснений в суботу в Ісламабаді теракт, жертвами якого стали більше півсотні чоловік, узяла на себе терористична організація "Аль-Каїда".

За останніми даними МВС Пакистану, від вибуху в готелі Marriott в столиці країни загинули 53 людини, поранені 226. Раніше стало відомо, що серед загиблих два громадяни США, в"єтнамець і посол Чехії в Ісламабаді.

Вибух здійснив терорист-смертник, який на замінованій вантажівці протаранив залізні ворота готелю. Будівля сильно пошкоджена, в деяких номерах сталася пожежа. Спотворено два десятки автомобілів. За деякими даними, багато людей можуть знаходитися під завалами.

Раніше повідомлялося, що МВС Пакистану поклало відповідальність за теракт на угрупування бойовиків, що проживають на території племен федерального управління (FATA) і пов"язаних з "Аль-Каїдою".

Marriott є найпрестижнішим і найбільш безпечним готелем в Ісламабаді. Там зазвичай зупиняються іноземні туристи і журналісти, повідомляє Взгляд.

Зараз ви читаєте новину «"Аль-Каїда" узяла на себе відповідальність за теракт в Пакистані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі