вівторок, 15 травня 2007 20:24

"Аль-Каїда" пообіцяла "кривавий джихад" Саркозі

Терористичне угрупування "Бригади Абу Хафс Аль Масрі", пов"язана з "Аль-Каїдою", розповсюдила в інтернеті заяву, в якій погрожуює провести у Франції серію терактів і почати "кривавий джихад" у відповідь на обрання президентом "хрестоносця та сіоніста" Ніколя Саркозі.

"Після того, як ви вибрали Саркозі - сіоніста та хрестоносця, який бажає крові мусульманських дітей, жінок та стариків, - ми попереджаємо вас, що в найближчий день розвернемо кривавий джихад в столиці Саркозі", - говориться в заяві, достовірність якої, як відзначає агентство AFP, поки остаточно не підтверджена.

Нагадаємо, що в своїй промові, присвяченій перемозі на президентських виборах, Николя Саркозі заявив, що Франція завжди буде поряд з США, які можуть розраховувати на її "дружбу". Проте при цьому він особливо підкреслив, що "дружба" передбачає можливість проведення Францією самостійної зовнішньої політики.

Раніше угрупування "Бригади Абу Хафс Аль Масрі" узяло на себе відповідальність за теракти на лондонському транспорті 7 липня 2005 року, теракти 11 березня 2004 року в Мадриді, а також за подвійний теракт в Стамбулі в листопаді 2003 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Аль-Каїда" пообіцяла "кривавий джихад" Саркозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі