понеділок, 02 липня 2007 08:24

"Аль-Каїда" планує на літо "вражаючий теракт" в США

Згідно з секретною доповіддю, підготовленою спецслужбами США, терористична мережа "Аль-Каїда" планує влітку 2007 року влаштувати в США "вражаючий теракт".

Інформація про серйозну терористичну загрозу трималася в таємниці. При цьому глава Міністерства нацбезпеки Майкл Чертофф в недільному інтерв"ю заявив, що на даний момент немає "будь-якого конкретного достовірного свідчення підготовлюваного проти США теракту".

Тим часом, два тижні тому спецслужби США отримали інформацію про підготовку терактів в Глазго і в Празі "проти інфраструктури аеропортів і лікаків". Видно, в Шотландії про це не знали, оскільки в суботу в будівлю аеропорту до Глазго врізався палаючий автомобіль, а після цього британська влада повідомили, що не мали в своєму розпорядженні даних про підготовлюваний теракт.

На відміну від американських спецслужб, правоохоронні органи Німеччини попередили громадян, що влітку 2007 року в країні може відбутися крупний теракт. Німці також прийшли до висновку, що обстановка схожа до тієї, що склалася напередодні 11 вересня 2001 року, передає телеканал ABC News.

Зараз ви читаєте новину «"Аль-Каїда" планує на літо "вражаючий теракт" в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі