Ексклюзиви
середа, 03 червня 2009 21:21

"Аль-Каїда" готується до біологічної атаки на США

"Аль-Каїда" готується до біологічної атаки на США
Американські фахівці з боротьби з тероризмом встановили достовірність відеоролику, на якому вербувальник "Аль-Каїди" погрожує контрабандою біологічної зброї на територію США через мексиканський кордон, повідомляє The Washington Times.

На кадрах, які були показані арабським телеканалом Al- Jazeera в лютому і пізніше були оприлюднені декількома веб-сайтами, кувейтський дисидент Абдулла аль-Нафісі виступає перед групою прихильників в Бахрейні. Відеоролик опинився у розпорядженні Інституту дослідження близькосхідних ЗМІ і був перекладений його фахівцями, пише американська газета.

За повідомленням фахівців з боротьби з тероризмом, опитаних виданням, відеокадри свідчать про те, що "Аль-Каїда" має намір вступити в союз з білими озброєними угрупованнями та іншими антиурядовими структурами, зацікавленими в здійсненні атаки на території США.

"Чотири фунти спор сибірської виразки... провезені бойовиком з Мексики в США, достатні для того, щоб убити 330 тисяч американців відразу, у випадку, якщо вони будуть правильним чином поширені в місцях скупчення людей, - заявляє вербувальник у відеоролику. - Це страхітлива ідея, 11 вересня в порівнянні з цим - дрібниця. Я маю рацію? Немає потреби в літаках, змовах, дотриманні термінів тощо Одна людина, яка зважиться перевезти 4 фунти спор сибірської виразки, вийде на галявину перед Білим домом і розповсюдить ці "конфетті" всюди, і ми зможемо тріумфувати. Це стане дійсним торжеством".

За матеріалами InoPressa.ru, NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «"Аль-Каїда" готується до біологічної атаки на США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути