пʼятниця, 14 грудня 2007 19:36

"Яблоко" не визнає підсумки виборів в Держдуму

Російська партія "Яблоко не визнає вибори в Держдуму, що відбулися 2 грудня. Як передає "Интерфакс", таке рішення бюро партії прийняло на засіданні в Москві в п"ятницю. Нагадаємо, за офіційними даними, на виборах в Держдуму "Яблоко" отримало 1,6%.

"Масштаб порушень, зафіксованих нашими спостерігачами і спостерігачами від інших партій, поставив під серйозний сумнів законність офіційно оголошених результатів і легітимність парламенту", - мовиться в заяві. На думку авторів документа, "абсолютна більшість порушень здійснювалися на користь однієї партії - "Єдиної Росії".

Як вважають "яблучники", єдиним способом відновлення законності є докладний об"єктивний розгляд всіх відомостей про порушення. Проте в сьогоднішній ситуації це неможливо, підкреслюється в рішенні. У нім, зокрема, наголошується, що ЦВК РФ відмовилася приймати до розгляду представлення "Яблока", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «"Яблоко" не визнає підсумки виборів в Держдуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі