пʼятниця, 07 вересня 2007 13:18

"1+1" судитиметься з "Інтером" через рекламу

Керівництво телеканалу "Студія 1+1" може звернутися в Антимонопольний комітет зі скаргою на дії компанії "Інтер-реклама", що входить в інформаційний холдинг "Інтер".

Про це повідомив в інтерв"ю газеті "Дело" співвласник "1+1" Борис Фуксман.

За його словами, "Інтер-реклама" пропонує пільгові умови розміщення за умови, що вони відмовляться від реклами на "1+1".

"Компанія "Інтер-реклама", що входить у холдинг "Інтер", сьогодні консолідує продажу більшості каналів України, включаючи і свої власні активи, і весь холдинг Віктора Пінчука, і низку інших каналів. Маючи такий величезний ресурс, вони намагаються надавати суперціни для рекламодавців. Але за умови, що в нас ці рекламодавці розміщуватися не будуть", - каже Фуксман.

За його словами, незважаючи на те, що наш канал є одним з провідних, низка рекламодавців пішли на це і всі 100% свого рекламного бюджету віддали їм ("Інтер-рекламі").

"Компанія "1+1" протягом 12 років вела прозору політику існування на медіаринку. Але цього року ми зіштовхнулися з дуже нечистоплотною політикою з боку холдингу "Інтер". Нам оголошена відкрита війна по всій лінії фронту, вона виявляється й у плані продажу реклами, і закупівлі контенту. У ті часи, коли хазяїном каналу був Ігор Плужников, він не дозволяв собі подібного роду дії і був дуже коректний", - відзначив Фуксман.

При цьому він не виключив звертання за захистом своїх прав в АМКУ й інші заходи.

"Не виключено, що якщо вони будуть як і раніше хуліганити на ринку, то ми будемо вирішувати питання в судовому порядку", - заявив Фуксман.


Зараз ви читаєте новину «"1+1" судитиметься з "Інтером" через рекламу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі