четвер, 10 квітня 2008 09:18

Quest Pistols стали чоловіками (ФОТО)
5

У цьому світі всьому належить мінятися. Нічого не може бути вічним, ну, окрім, здається, зовнішності Алли Пугачової. І саме з цим "вітром змін" зіткнулися хлопці з епатажної групи QuestPistols.

Колективу вже більше року. За цей рік концентрованої командної творчості мінялося багато що. Змінам піддавалася музика, коректувалися образи, відсікалося все зайве і удосконалювалося краще. За цей рік "Пістолети" виросли, значно змужніли і набралися досвіду. З розмальованих епатажних хлопчиськ "Пістолети" перетворилися на справжніх сексапільних чоловіків. Вони перестали фарбувати очі, одна за одною з тіла Антона Савлепова зникали "залізки" пірсингу. Костянтин Боровський відпустив волосся, і вже мало хто пригадає його минулий образ. А зараз настав час нововведень і змін.

"Пістолети" вирішили вразити своїх юних прихильниць остаточно. Антон Савлепов розплів дреди. Новий образ, такий довгожданий і, як завжди, несподіваний, обіцяє принести Антону ще більшу любов юних прихильниць.

Що стосується третього учасника групи. Образ Микити Горюка залишається поки незмінним. Можливо, це зроблено для того, щоб хоч би по ньому групу продовжували впізнавати, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Quest Pistols стали чоловіками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі