неділя, 19 вересня 2010 18:33

П"єр Рішар читав українцям листи і розказував анекдоти

П"єр Рішар читав українцям листи і розказував анекдоти

П"єр Рішар повідомив, що перед тим, як відправитись в турне по Росії і Україні, втратив свій паспорт.

"Паспорт знайшовся за шафою в моєму будинку на іншому кінці Франції. Проблема полягає в тому, що неуважність у кіно виглядає кумедно, а в житті це зовсім не так!", - сказав актор.

В Києві зірка оселився в готелі "Опера" в номері люкс вартістю більше 600 евро за добу. Пересувався на "Мерседесі". В свою гримерку француз попросив лише мінеральну воду, каву та чай. Організатори також планували показати П"єру Рішару Володимирський собор та Андріївську церкву, бо він цікавиться церковною архітектурою.

Актор виступив на сцені Національного академічного драматичного театру ім.Франка в Києві 15-17 вересня і в Одеському академічному театрі музичної комедії ім. Водяного 18 вересня. Квитки коштували від 500 до 3000 грн.

В основу вистави П"єра Рішара "До запитання" лягли відповіді актора на сотні листів шанувальників з усього світу, які він читав публіці на сцені. Сюжет актор доповнив смішними анекдотами і байками. В перерві між читанням листів виходив його син - Олів"є Дефей, який грав на саксофоні.

У 2009 році П"єр Рішар відзначив 75 річний ювілей.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «П"єр Рішар читав українцям листи і розказував анекдоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі