субота, 05 квітня 2008 18:20

П"ятеро дівчаток-близнят народилися в Кракові

В університетському шпиталі в Кракові молода мама народила п"ятьох дівчаток-близнят.

"Пацієнтка перебувала під нашою опікою, починаючи з 18-го тижня вагітності. Діти дійсно почувають себе нормально, враховуючи те, що народилися передчасно. Вага кожної з дівчаток близько 800 грамів", - повідомила журналістам прес-секретар шпиталю Анна Недзведзка.

Дівчатка народилися раніше терміну - на 27-му тижні вагітності, їхній стан хороший, зазначають медики. Близнюки поміщені в інкубатор.

Батьки вже дали імена новонародженим: Майя, Юлія, Олівія, Роза і Ягода.

За словами медиків, мама почуває себе добре. Безпосередньо у шпиталі знаходиться щасливий тато, який не приховує своєї радості. Крім того, до клініки прибули всі найближчі родичі.

Тато новонароджених зізнався журналістам, що в майбутньому вони з дружиною сподіваються на появу ще однієї дитини - сина.

Як зазначають медики, народження "п"ятірні" - окремий, унікальний випадок. За статистикою, таке трапляється в одному випадку з 52 мільйонів, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро дівчаток-близнят народилися в Кракові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі