четвер, 24 січня 2008 18:02

П"ять сільрад обиратимуть голів

Із 16 січня можна подавати заяви на посаду сільських голів Довжицької (Чернігівський р-н), Вільненської (Коропський р-н), Козарівської (Носівський р-н), Брагинцівської (Варвинський р-н), Юрківцівської (Талалаївський р-н) сільрад Чернігівщини. Позачергові вибори призначені на 16 березня. Гроші з держбюджету ще не надійшли.

— У Довжику поки що два претенденти: бувший голова сільради Михайло Колодка й учитель історії з Хмільниці Олександр Трохименко, — каже секретар Ніна Курило, 44 роки. Вона нині виконує обов"язки сільського голови.

Попереднього голову Володимира Бондаренка засудили за хабарництво до трьох років позбавлення волі.

У Вільному керівник сільради Анатолій Бобро, 56 років, помер торік, 10 червня. Ліг спати й не прокинувся. На посаду голови вже подали заявки чотири кандидати: директор кооперативу з Шабалинова Микола Сальнюк, спеціаліст райвідділу земельних ресурсів Сергій Нескородов із Коропа; безробітний, за фахом інженер, Василь Гузь із Тарасівки; заступник директора центру "Сузір"я" у Вишеньках Людмила Самойловська.

Голова Козарівської сільради Володимир Вовнюк, 49 років, склав повноваження торік 2 березня за сімейними обставинами. Заявок від кандидатів поки що не надходило. Подейкують, що є вже п"ять претендентів, три з них — жінки.

— Наш голова Володимир Компанець виїхав із села 17 серпня, — говорить секретар Юрківцівської сільради Тетяна Зарва. — Оженився. Нині живе у Львівській області.

Заяв до сільради ще не надходило. Прогнозують, що у виборчих перегонах братиме учась Микола Косожид, 52 роки, з сусідньої Довгалівки.

Зараз ви читаєте новину «П"ять сільрад обиратимуть голів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі