вівторок, 20 липня 2021 18:47

П'ять найдорожчих готелів на Азовському морі з європейським сервісом
10

Готель Grand Sofia Hotel & Spa розташований на острові Бірючий поблизу Азово-Сиваського заповідника
Фото: booking.com
Готель Grand Sofia Hotel & Spa розташований на острові Бірючий, в екологічно чистій зоні поблизу Азово-Сиваського заповідника
Готель Grand Sofia Hotel & Spa розташований на острові Бірючий, в екологічно чистій зоні поблизу Азово-Сиваського заповідника
Готель Grand Sofia Hotel & Spa розташований на острові Бірючий, в екологічно чистій зоні поблизу Азово-Сиваського заповідника
Номер у рок-готелі "Клеопатра"

Часто українці скаржаться, що на вітчизняних морських узбережжях відсутнє житло, яке б відповідало сервісу закордонних готелів.

Gazeta.ua відібрала п'ять найдорожчих готелів на узбережжі Азовського моря, які відповідають європейським критеріям: чисті та укомплектовані номери, прибирання, безкоштовна їжа, наявність басейну, дитячих зон та безкоштовний Wi-Fi .

Готель Grand Sofia Hotel & Spa розташований на острові Бірючий, в екологічно чистій зоні поблизу Азово-Сиваського заповідника. Триповерхова будівля зведена так, що з кожного з 44 номерів видно море. Готель пропонує власний просторий пляж із шезлонгами і парасольками, відкритий басейн, SPA зону з тренажерним залом, масажними кабінетами і соляною кімнатою, ресторан, караоке-бар, дитяча анімація.

Номери від 2800 грн за двох осіб за добу до 4900 грн.

Готель пропонує лише безкоштовні сніданки.

Рок-готель "Клеопатра" розташований у селищі Кирилівка. Позиціонує себе як тризірковий. До послуг гостей ресторан, сезонний відкритий басейн, бар і спільний лаунж. Можна пограти в настільний теніс. В усіх номерах є телевізор із плоским екраном і супутниковими каналами й окрема ванна кімната. Стійка реєстрації працює цілодобово. Гостям надаються послуги трансферу. З балкона всіх номерів відкривається вид на сад.

Щоранку в рок-готелі "Клеопатра" подається сніданок по меню.

Наявні номери від 2 665 грн за добу до 6 350 грн.

Готель BARCELONA розташований у селі Генічеська Гірка, за 800 метрів від пляжу Меліоратор. До послуг гостей ресторан, безкоштовна власна парковка, бар і тераса.

У кожному номері готелю є шафа для одягу, телевізор із плоским екраном і окрема ванна кімната.

Гостям готелю BARCELONA подається повний англійський/ірландський сніданок.

Ціни: від 1500 грн до 3 700 грн за номер за добу.

Готель "Медуза" розташований на узбережжі в селищі Щасливцеве. Гості готелю з видом на море можуть освіжитися у відкритому плавальному басейні, замовити смачні страви в ресторані та відпочити з напоями в готельному барі.

У номерах є кондиціонер, телевізор із плоским екраном. Гості можуть пограти в більярд, настільний теніс і дартс, а також узяти напрокат автомобіль.

Гостям готелю "Медуза" подають континентальний сніданок.

Ціни: від 1997 грн до 3400 грн за добу.

Рекреаційний комплекс "Прибій" знаходиться в курортному селищі Приморськ, в 20 м від пляжу. Кожен номер облаштований кондиціонером, сейфом, електричним чайником. Ванна кімната укомплектована туалетно-косметичними приладдям, феном, умивальником, душем. Є масаж, косметичні послуги, перукарня, відкритий басейн, дитячий басейн, шезлонги, для дітей є спеціально облаштована дитяча кімната, дитячий ігровий майданчик. На рецепції є термінал для оплати картою. Серед спортивних розваг є фітнес, настільний теніс. На території функціонують кафе, ресторани, де готують страви української кухні. Безкоштовне триразове харчування.

Ціни: від 1800 грн за добу до 6500 грн за добу.

Зараз ви читаєте новину «П'ять найдорожчих готелів на Азовському морі з європейським сервісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі