понеділок, 14 січня 2008 09:27

П"ять ідеальних способів затягнути дівчину в ліжко

Неважливо, зустрів чоловік дівчину щойно або ж спілкується з нею вже якийсь час, основне питання, яке його хвилює, - як затягнути її в ліжко. Серед варіантів поведінки в цій ситуації - прямо її запитати і умовляти, благаючи подарувати трохи любові. Проте все це марно, поки чоловік не опанує прекрасним мистецтвом спокушання, відзначає FOXNews.

На щастя, існує декілька способів, за допомогою яких можна примусити дівчину відчути слабкість у колінах. Все, що для цього потрібно, - це позбавитися обридлої рутини, грамотно створити інтимний момент і зробити декілька збудливих дій.

1. Навчиться готувати і елегантно подавати коктейлі

Усім жінкам подобаються смачні напої. Тому об"єкт пристрасті необхідно пригостити коктейлем-афродізіаком. Коктейль Молотова ідеально підходить для того, щоб викликати пристрасть. Він містить шафран, який використовували аравійські лицарі для спокушання жінок. Просто подайте їй сухе шампанське з кількома обсмаженими зернами шафрану на дні, і на результат не доведеться довго чекати. Вона буде вражена не тільки вашими навичками бармена, але й умінням правильно подати напій.

2. Використовуйте силу квітів

Усупереч поширеній думці, що чим більший букет, тим краще, секрет успішного спокушання криється в одній червоній троянді. Проте на цьому не варто зупинятися: підпишіть їй листівку з приємними і збудливими словами, які примусять її "пелюстки лотоса" розпуститися сильніше, ніж читання Камасутри.

3. Покажіть, що ви вмієте робити руками

Найважливіша складова нашого тіла - шкіра - часто незаслужено ігнорується. Зробіть їй розслабляючий масаж, який сам по собі закликає до подальших дій. При світлі свічок натріть її шкіру ароматичною олією. Зверніть особливу увагу на її спину, плечі, шию і ноги. Ніжно цілуйте і погладжуйте ці частини її тіла і шепочіть про насолоду, яку при цьому отримуєте. Дотики неінтимного характеру за певних умов збуджують навіть сильніше, примушуючи жінку чекати більшого.

4. Не вдавайтеся до стандартної схеми: вечеря і побачення

Більшості жінок до смерті набридла фраза: "Давай повечеряємо разом?" Отже подаруйте їй побачення, яке вона запам"ятає надовго, - пікнік, пішохідну прогулянку або похід у гори. Тільки упевніться в тому, що вона вдягнеться належним чином. Невідповідне взуття, наприклад, може звести всі ваші зусилля до нуля.

5. З"ясуйте, що її заводить

Чим більше ви і ваша партнерка знаєте один одного, тим вищі ваші шанси принести один одному задоволення в ліжку. Проте це не завжди так, тому що краще відразу з"ясувати, що саме викликає в неї бурхливе бажання. Отже дивіться і слухайте уважно, знаходячи в її словах потрібні підказки, повідомляє ФАКТNEWS.
Зараз ви читаєте новину «П"ять ідеальних способів затягнути дівчину в ліжко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі