четвер, 20 листопада 2008 14:01

П"яний водій вантажівки вивів з графіка поїзди на Кубані

Через п"яного водія Камаза, що виїхав на залізничні колії, декілька пасажирських поїздів сьогодні вибилися з графіка, повідомили в прес-службі північно-кавказької залізниці (СКЖД).

Інцидент стався на станції "Титарівка" Краснодарського відділення СКЖД, коли водій вантажівки Микола Попков, будучи в стані сильного алкогольного сп"янінні, виїхав на автомобілі з причепом на залізничні колії. В цей час до переїзду наближався фірмовий пасажирський поїзд "Сочі", що набирав швидкість.

"Тільки завдяки пильності і швидкій реакції машиніста локомотива, що застосував екстрене гальмування, вдалося уникнути сильного зіткнення з машиною", - сказали в прес-службі.

Постраждалих немає. Сходу вагонів з рейок не було. На локомотиві пошкоджена обшивка, робоча кабіна і підніжка підйомника.

В результаті дорожньо-транспортної події фірмовий поїзд "Сочі" був затриманий на 43 хвилини, поїзд "Львів -Адлер" - на 42 хвилини, поїзд "Ростов - Адлер" - на 1 годину 20 хвилин, поїзд "Ростов - Новоросійськ" - на 1 годину 24 хвилини і вантажний поїзд - на 1 годину 10 хвилин. ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «П"яний водій вантажівки вивів з графіка поїзди на Кубані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі