понеділок, 22 грудня 2008 13:39

П"яний співробітник СБУ скоїв ДТП у Харкові

Співробітник Управляння Служби безпеки України в Харківській області, який знаходився у стані алкогольного сп"яніння, скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як повідомили кореспонденту у Центрі зв"язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, 19 грудня ц.р. о 20.30 біля будинку на одній з вулиць Харкова старший співробітник охорони обласного управління СБУ, який був одягнений у формений одяг працівника міліції та знаходився у стані алкогольного сп"яніння, керуючи автомобілем "Деу-Ланос", скоїв зіткнення з автомобілем ГАЗ-3110, що стояв на узбіччі дороги.

Внаслідок ДТП водій автомобіля ГАЗ, 1969 року народження, з діагнозом "забиття грудної клітини" був доправлений до лікарні невідкладної медичної допомоги.

Під час оформлення матеріалів ДТП співробітник СБУ представлявся працівником Державтоінспекції. Крім того, під час перевірки документів на автомобіль "Деу-Ланос" інспекторами було виявлено, що державний номер автомобіля не співпадав з державним номером у технічному паспорті, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «П"яний співробітник СБУ скоїв ДТП у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі