середа, 12 березня 2008 08:37

П"яний одесит убив 20-річного хлопця ножем-ліхтариком

20-річний хлопець помер від ножових поранень, які йому наніс під час бійки п"яний одесит.

Співробітники Головного управління МВС України в Одеській області затримали на вихідних двох жителів Одеської області, підозрюваних у вбивствах.

Як повідомляє Центр громадських зв"язків обласного УВС, у Малинівському районі Одеси на вул. Терешкової виявили 20-річного хлопця з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини з пошкодженням легенів і серця. Постраждалого доправили в міську клінічну лікарню, де він помер від отриманих поранень.

Співробітники районного відділення міліції затримали за підозрою в здійсненні цього вбивства 20-річного чоловіка, що тимчасово не працює.

За даними правоохоронців, затриманий, у стані алкогольного сп"яніння, завдав потерпілому кілька ударів ножем-ліхтариком під час бійки у під"їзді будинку.

Крім того, співробітники Іванівського районного відділу затримали 38-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві 32-річного жителя села Прохорово, знайденого з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини.

За даними правоохоронців, вбивство було здійснене під час сварки, що виникла після спільного розпивання спиртних напоїв, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «П"яний одесит убив 20-річного хлопця ножем-ліхтариком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі