вівторок, 05 серпня 2008 13:17

П"яний чоловік впав з пам"ятника у Севастополі

На території Національного заповідника "Херсонес Таврійський" (Херсонес, Севастополь) пошкоджений пам"ятник Святому апостолові Андрію Первозванному.

Як повідомляє прес-служба міліції Севастополя, міліція затримала 29-річного севастопольца, який пошкодив пам"ятник. Він сидів на землі недалеко від пам"ятника в стані алкогольного сп"яніння і скаржився на сильний головний біль і гострий біль у нозі.

Спочатку затриманий і його друзі заявили міліціонерам, що коли вони підійшли до пам"ятника сфотографуватися, хрест вже був зламаний. Проте пізніше севастополець признався в пошкодженні пам"ятника. Як пояснив затриманий, він вліз на пам"ятник Святого апостола, бажаючи сфотографуватися на хресті, який апостол тримав у руці. Хрест під вагою чоловіка переламався, й хуліган впав із триметрової висоти. Приземляючись, чоловік зламав ногу й одержав травму голови хрестом, що звалився зверху.

Зараз співробітники заповідника підраховують збиток, завданий п"яним хуліганом. Стосовно затриманого вирішується питання про порушення кримінальної справи, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «П"яний чоловік впав з пам"ятника у Севастополі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі