середа, 10 жовтня 2007 09:01

П"яний актор Міхалкова вчинив криваву різанину на знімальному майданчику

Артист, зайнятий на зйомках масових сцен нової кінострічки Міхалкова, порізав міліціонера на знімальному майданчику. Кривава драма сталася пізно вночі, після того як видатний режисер та імениті артисти виїхали в маєток Міхалкова.

Молодий актор Микола Н. напідпитку таємно пробрався до автомашини, де зберігалися вибухівка і боєприпаси. А коли відповідальний за збереження машини міліціонер встав на шляху хлопця, він дістав ніж і завдав йому в груди два фатальні удари.

Чоловіка, що спливав кров"ю, швидка допомога доставила реанімацію.

У цей фатальний вечір 24-річний актор, розпалений спиртним, проліз на знімальну територію.

40-літній старший прапорщик міліції Іван Нефедов і 24-літній сержант міліції Кирило Спотикай чергували на знімальному майданчику фільму "Стомлені сонцем – 2", коли на території, що охороняється, з"явився підхмелений Микола.

– Коли хлопець підійшов до машини ЗІЛ-131, в кузові якої зберігалися боєприпаси і вибухівка, Іван Нефедов встав на його шляху, – говорить помічник прокурора міста Павлово Нижегородської області Валентин Барсуков. – У цей час його колега відійшов погрітися, тому біля машини він стояв один. А далі все було, як у голлівудському фільмі. Микола витягнув ніж і штрикнув міліціонера прямо в груди.

Ударивши міліціонера, переляканий злочинець утік із місця події, залишивши Нефедова одного спливати кров"ю. Почувши стогони свого напарника, прибіг Кирило Спотикай і тут же викликав швидку.

Не чекаючи підкріплення, Кирило сам розшукав солдата і, поваливши на землю, скрутив його.

– Ми надали пораненому першу допомогу і відразу ж повезли в реанімацію, – говорить лікар швидкої допомоги Світлана М. – У Нефедова були зачеплені внутрішні органи, і йому потрібна була термінова операція.

Зараз за життя міліціонера борються лікарі. Він , як і раніше, у важкому стані знаходиться в реанімації, пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «П"яний актор Міхалкова вчинив криваву різанину на знімальному майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі