вівторок, 22 травня 2007 18:53

П"яниця-терорист ледь не підірвав гранатою магазин у Харкові

Дільничний інспектор міліції затримав 26 квітня жителя Харкова, який погрожував підірвати гранатою магазин. Про це повідомив прес-центр МВС у Харківській області.

До дільничного інспектора Київського райвідділу міліції Харкова звернувся директор продовольчого магазина, розташованого по вул. Проскури, і повідомив про те, що в магазин приходив чоловік і погрожував гранатою підірвати будинок. Дільничний вирушив на місце події.

Три продавщиці магазина, які були очевидцями події, розповіли йому, що 25 квітня в магазин зайшов молодий чоловік напідпитку і купив у них 2 пляшки горілки. За покупку він розрахувався купюрою номіналом в 50 гривень і, одержавши здачу, пішов.

Однак пізніше цей чоловік вернувся в збудженому стані й заявив продавщицям, що вони неправильно дали йому здачу. При цьому чоловік лаявся й погрожував підірвати магазин.

Працівники магазина не звернули уваги на ці погрози п"яниці й попросили покупця вийти. Наступного дня чоловік знову прийшов у магазин, тримаючи в руках гранату. Він знову затіяв сварку, грубо лаявся й розмахував гранатою.

"Коли правопорушник побачив, що жінки дійсно перелякалися, задоволений отриманим ефектом, він знову пішов з магазина", - сказано в повідомленні.

Ці погрози працівники магазина прийняли всерйоз і відразу звернулися в міліцію.

Правопорушника того ж дня затримали на його робочому місці, в одному з науково-дослідних інститутів Харкова, де він працює токарем. У кишені його одягу було виявлено бойову осколкову гранату РГД-5. Гранату вилучили та знищили.

Стосовно затриманого слідчий відділ Київського райвідділу міліції Харкова порушив кримінальну справу за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) і ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «П"яниця-терорист ледь не підірвав гранатою магазин у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі