пʼятниця, 01 лютого 2008 12:10

П"яна мати засмажила немовля в мікрохвильовці

У Сполучених Штатах йде процес над жінкою, яка запекла своє немовля в мікрохвильовій печі. На процесі, в присутності колегії присяжних, що складається з дев"яти чоловіків і трьох жінок, підсудна не виявила жодних емоцій

27-річна Чайна Арнольд з міста Дейтон у штаті Огайо заперечує свою провину в жорстокому вбивстві дочки Періс Теллі, якій на момент смерті був всього три тижні від народження.

Злочин здійснено 30 серпня 2005 року. Як випливає з матеріалів справи, коханець Арнольд сумнівався в своєму батьківстві і через це в сім"ї від самого народження немовляти точилися сварки. Одна з них закінчилася трагедією.

За словами прокурора Денієла Брандта, який послався на свідчення коханця підсудної Террела Теллі, обвинувачена зізналася, що "вбила свою дитину" і навіть розповідала своєму другу подробиці злочину. З розповіді Арнольд випливало, що вона помістила сповите немовля в піч, після чого включила електроприлад і вийшла.

Відзначимо, що таке вбивство складно розслідувати, оскільки немає даних про те, що відбувається з тілом людини в мікрохвильовці. Встановлено, що смерть Періс відбулася від гіпертермії.

Згідно слідчому висновку, дитина отримала сильні опіки внутрішніх органів, проте жодних зовнішніх пошкоджень не було. За висновком експертів, такі травми є наслідком мікрохвильового впливу.

Результати судово-медичної експертизи виключають будь-які інші причини смерті дівчинки, на зразок обшпарювання кип"ятком, близькості до відкритого полум"я чи іншої дії.

Адвокат підсудної Джон Пол Район будував її захист на суді в окрузі Монтгомері на тому, що й інші люди мали доступ до дитини, а отже теоретично могли покласти її пекти. До того ж, Арнольд була п"яна в момент здійснення лиходійства, тож не могла повністю звутуватись у вчинках. Нарешті, свідки злочину, зокрема Террел Теллі, теж міняли свої свідчення в процесі розслідування, зазначив захисник.

На закінчення Район засумнівався і в професіоналізмі експертів, що дали висновок про те, що причиною смерті дівчинки була мікрохвильова дія.

Коханці зустрілися 2001 року, а пізніше стали жити разом, причому Арнольд має трьох синів від колишнього шлюбу. У 2004 році Арнольд завагітніла, але, оскільки приблизно в цей час Теллі не було вдома, у нього виникли сумніви щодо батьківства майбутньої дитини. Вже після народження Періс 2 серпня 2005 року він не раз докоряв цим свою коханку.

Додамо, що 2000 року мешканка Вірджинії була засуджена до п"яти років за те, що аналогічним чином вбила свого місячного сина в мікрохвильовці, пише британська газета The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «П"яна мати засмажила немовля в мікрохвильовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі