Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 13:42

Путіну зробили сокиру "для відрубування лап"

Путіну зробили сокиру "для відрубування лап"
Володимирські ковалі Юрій і Олексій Бородіни викували сувенірну сокиру для прем"єр-міністра Володимира Путіна, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу обласної адміністрації. Сокира призначена для "відрубування лап хабарникам".

Роботу над сокирою Бородіни почали в березні, після того, як Путін на зустрічі з лідерами думських фракцій таким чином прокоментував боротьбу з хабарниками: "Добре б цю лапу відрубувати, як було в середньовічні часи. Варто тільки почати, відразу лапа перестане висовуватися за відповідною мздою".

Ковалі передали свій виріб губернаторові Володимирської області Миколі Виноградову, який обіцяв знайти спосіб для його доставки до Москви. За завіреннями Бородіних, сокира, хоча і є сувеніром, цілком придатна до використання за призначенням. Виріб виконаний із загартованої сталі, забезпечений березовим топорищем і прикрашений дарчим написом.

Зараз ви читаєте новину «Путіну зробили сокиру "для відрубування лап"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути