вівторок, 15 квітня 2008 12:01

Путіну запропонували очолити "Єдину Росію", а Медведєв відмовився в неї вступити

Лідер "Єдиної Росії" Борис Гризлов запросив президента РФ Володимира Путіна і обраного президента Дмитра Медведєва вступити в партію.

"Я з усією відповідальністю, від всієї партії пропоную вам, Володимир Володимирович, очолити "Єдину Росію", - заявив Гризлов на 9-му з"їзді партії.

Медведєв відмовився вступити до "Єдиної Росії". Обраний президент Дмитро Медведєв, виступаючи на з"їзді "Єдиної Росії", відмовився вступити в партію. Медведєв обгрунтував свою відмову невчасністю вступу в "ЄР" у зв"язку з обранням його президентом Росії.

Він також підкреслив, що підтримує членство в "Єдиній Росії" Володимира Путіна.

"Керівництвом "Єдиної Росії" мені було запропоновано вступити в партію. Я високо ціную і вдячний за таку пропозицію. Безумовно, "Єдина Росія" - це партія моїх однодумців, але безпосередню участь в її діяльності вважаю поки передчасною", - сказав Медведєв, виступаючи у вівторок в Москві на 9-му з"їзді партії "Єдина Росія".

"Переконаний, що після мого обрання головою держави, як, до речі, вважає і Володимир Володимирович, було б правильніше залишатися в непрямій приналежності до однієї з політичних партій", - відзначив Медведев, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Путіну запропонували очолити "Єдину Росію", а Медведєв відмовився в неї вступити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі