субота, 30 серпня 2008 14:02

Путін звинуватив правлячу партію США в кризі в Осетії

Криза в Південній Осетії могла бути спровокована напередодні президентських виборів в США на користь кандидата від правлячої партії, не виключає прем"єр-міністр Росії Володимир Путін.

"Мені здається, що в значній мірі криза була спровокована, зокрема, нашими американськими друзями під час передвиборної боротьби. Це, звичайно, використання адміністративного ресурсу в найбільш плачевному його виконанні для того, щоб забезпечити перевагу одного з кандидатів, в даному випадку - правлячої партії", - сказав прем"єр в інтерв"ю німецької телекомпанії ARD.

На його думку, мета була - організувати "маленьку звитяжну війну", а якщо вона не вийшла - створити з Росії образ ворога, і на цьому ґрунті об"єднувати електорат навколо одного з кандидатів в президенти США. "Звичайно, кандидата від правлячої партії, тому що таким ресурсом може володіти тільки правляча партія", - додав прем"єр, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін звинуватив правлячу партію США в кризі в Осетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі