середа, 21 листопада 2007 14:55

Путін звинуватив опозицію у підготовці олігархічного реваншу

Путін звинуватив опозицію у підготовці олігархічного реваншу
Президент Росії, лідер виборчого списку "Єдиної Росії" Володимир Путін, виступаючи на форумі своїх прихильників в Москві на стадіоні "Лужники", заявив, що не приймає критику з боку колишніх керівників Росії, яких він назвав винуватцями бідності народу і зростання корупції.

Не називаючи імен, Путін звинуватив цих своїх опонентів в обслуговуванні інтересів олігархії, розбазарюванні національного надбання, в дефолті 1998 року і падінні рівня життя росіян.

"Не треба ілюзій, - сказав Путіна. - Всі ці люди не зійшли з політичної сцени. Їхні імена ви знайдете серед кандидатів і спонсорів деяких партій. Вони хочуть узяти реванш, повернутися у владу, в сфери впливу. І поступово реставрувати олігархічний режим, заснованих на корупції і брехні".

Раніше на форумі Путин закликав своїх прихильників підтримати на виборах "Єдину Росію", щоб забезпечити спадкоємність курсу, що проводиться ним, і подальший "підйом Росії".

На форумі в "Лужниках" беруть участь близько 5 тисяч чоловік, зокрема представників "Єдиної Росії", прокремлівських молодіжних рухів, громадської організації "За Путіна", створеної 15 листопада, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Путін звинуватив опозицію у підготовці олігархічного реваншу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі