Ексклюзиви
субота, 30 серпня 2008 10:22

Путін заявляє, що Росія визнає кордони України

Путін заявляє, що Росія визнає кордони України
Росія визнає кордони України і говорити про те, що її метою може бути Крим - провокаційно, заявив прем"єр-міністр РФ Володимир Путін.

Під час інтерв"ю німецькій телекомпанії ARD прем"єру було поставлене запитання, чи можуть стати "наступною метою" Москви Крим і Севастополь як база російського флоту.

"Крим не є ніякою спірною територією... Росія давно визнала кордони сьогоднішньої України. Ми по суті закінчили загалом і в цілому наші переговори про кордони... Питання про якісь подібні цілі для Росії, вважаю, віддає провокаційним сенсом", - сказав Путін.

"У нас не було і тут (у Південній Осетії) ніякої мети. Тому, вважаю, говорити про якусь наступну мету некоректно", - додав прем"єр.

"Там, усередині суспільства, в Криму, відбуваються складні процеси. Там проблеми кримських татар, українського населення, російського населення, взагалі слов"янського населення. Але це внутрішньополітична проблема самої України. Маємо договір з Україною щодо перебування нашого флоту до 2017 року, і ми керуватимемося цією угодою", - сказав Путін, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Путін заявляє, що Росія визнає кордони України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути