вівторок, 29 липня 2008 16:22

Путін затвердив програму розвитку "Росатома" до 2020 року

Прем"єр-міністр Володимир Путін затвердив довгострокову програму розвитку держкорпорації "Росатом" до 2020 року, заявив журналістам глава "Росатома" Сергій Кирієнко. Прем"єр у вівторок в підмосковній Електросталі провів нараду з питань розвитку атомної галузі.

Кирієнко сказав, що ця довгострокова програма розрахована до 2020 року і передбачає загальний об"єм фінансування до 2015 року понад два трильйони рублів, а до 2020 року - понад три трильйони рублів. З цих коштів один трильйон рублів - бюджетні гроші.

Крім того, глава Росатома повідомив, що прем"єр вирішив затвердити регламент, що визначає порядок виконання покладених на корпорацію державних функцій.

За його словами, на нараді було також ухвалено рішення затвердити до листопада федеральну цільову програму з ядерних енерготехнологій, що стосуються реакторів нового покоління, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Путін затвердив програму розвитку "Росатома" до 2020 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі