вівторок, 19 червня 2018 08:08

Путін запропонує Трампу поділити Україну і стати миротворцем

Путін запропонує Трампу поділити Україну і стати миротворцем
Російські війська готові окупувати більшу частину територію України. Фото 112.ua

Президент Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трамп мають домовитися про розподіл світу.

"Путін і Трамп можуть домовитися. Потім Трампу хай присудять Нобелівську премію з миру, бо постане реальним миротворцем. А про що домовитися? Україна - це Львів і п'ять районів, - і ми відокремлюємо її. І вона хай до НАТО входить і куди хоче. Але вся Новоросія - наша. Хай дає згоду, вірніше не заперечує - все буде під російським прапором, як Крим і Донбас. І автоматично три конфлікти Трамп закриває, і має нормальні відносини з Росією, з Китаєм. Але при цьому він буде доїти Європу, душити її, тому що вона йому ненависна", - заявив Володимир Жириновський, депутат Держдуми РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль натякнув на анексію Харкова та Одеси.

Окупанти стверджують, що до складу Новоросії історично входять не тільки території сучасного Донбасу і анексованого Росією Криму, але і Харківська, Запорізька, Дніпропетровська, Херсонська, Миколаївська та Одеська області, а також Кіровоградська область і околиці Кременчука в Полтавській області, Ростовська область (Росія), Придністров'я, Молдова.

Зараз ви читаєте новину «Путін запропонує Трампу поділити Україну і стати миротворцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі