понеділок, 03 грудня 2007 13:19

Путін з дружиною відзначили вибори хріновухою (ФОТО)

Відзначити закінчення виборчої кампанії Президенту РФ Володимиру Путіну запропонувала дружина. У піднесеному настрої сім`я прийшла в ресторан сибірської кухні "Єрмак". Як для адміністрації закладу, так і для відвідувачів цей візит став абсолютною несподіванкою. В усякому разі, так всім розповідають.

"У вас є місця?" - поцікавився президент РФ.


"Для вас завжди є," - послідувала передбачена, не зважаючи на небувалу несподіванку, відповідь.

Проте місце знайшлося тільки в правому дальньому кутку залу - на віддалі від інших відвідувачів. Офіціант пояснив парі, що з 150 найменувань можна вибрати скільки завгодно страв, заплативши при цьому за одну людину певну суму - 1100 рублів.

Президент швидко визначився зі своїми вподобаннями і вибрав салат з копченою куркою, салат "Мімоза", олів`є, малосольну сьомгу і солоні огірочки.

Вишневу наливку їм поставили на стіл безплатно: так заведено в ресторані - для того, щоб розбудити у клієнтів апетит. Решта всіх напоїв - за окрему платню. Путін замовив хреновуху - настоянку на горілці з коренем хрону, чіли і медом, яка витримується 21 день. Зловживати нею Володимир Володимирович не став і попросив тільки 50 грамів, заплативши за них 130 рублів. Нею президент РФ і відзначив день виборів. Людмила Олександрівна обмежилася вишневою наливкою, повідомляє Комсомольская правда.

Зараз ви читаєте новину «Путін з дружиною відзначили вибори хріновухою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі