понеділок, 01 жовтня 2007 16:49

Путін виступив перед новими міністрами

Президент Росії Володимир Путін провів перше після затвердження нового складу уряду нарада з ключовими членами кабінету міністрів. На засіданні Путін торкнувся теми майбутніх виборів.

"Уряд приступив до повноцінної роботи в новому складі. Я всіх колег поздоровляю з початком цієї роботи і розраховую на активну вашу діяльність в період всіх внутрішньополітичних заходів, пов"язаних з виборами до парламенту і подальшими виборами президента Росії", - сказав Путін на першій після затвердження нового складу уряду нараді з ключовими членами кабінету.

Путін виразив упевненість, що новий уряд з честю і гідністю справиться з цим завданням, "щоб у нас ні на один день не було ніяких збоїв в роботі адміністративних структур, щоб громадяни країни не відчули на собі ніяких збоїв в роботі уряду", - сказав президент.

Також він зажадав не просто відновити пошкоджені під час землетрусу будівлі в Невельську, а кардинально змінити ситуацію в цьому сахалінському місті до кращого.

"План повинен бути комплексний - відновлення і розвиток соціальної інфраструктури, дитячих садів, шкіл і так далі. Потрібно підійти комплексно, щоб ситуацію змінити - не відновити, а змінити її кардинально на краще", - сказав Путін.

У свою чергу, глава Мінрегіона Дмитро Козак відзначив, що співробітники його відомства тільки сьогодні вночі приїхали з Сахаліну, де проаналізували ситуацію. "Вона виправляється в порівнянні з тією, яка склалася там ще місяць тому", - сказав Козак, повідомляють Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Путін виступив перед новими міністрами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі