субота, 27 липня 2013 02:57

Путін вирушає до Києва на святкування 1025-річчя Хрещення Русі

Путін вирушає до Києва на святкування 1025-річчя Хрещення Русі
Фото: voprosik.net

Президент Росії Володимир Путін відвідає 27-28 липня Україну з робочим візитом, приуроченим до ювілейних заходів у рамках масштабної програми святкування 1025-річчя Хрещення Русі, повідомила прес-служба Кремля.

27 липня Путін приєднається до святкового молебню на Володимирській гірці в Києві і відвідає Києво-Печерську Лавру, де вручить державні нагороди РФ ієрархам Української православної церкви Московського патріархату за великий внесок у розвиток дружніх відносин між народами і зміцнення духовних традицій, йдеться в повідомленні.

У рамках візиту відбудуться переговори Путіна з президентом України Віктором Януковичем, в ході яких передбачається обговорити "основні теми двостороннього співробітництва, насамперед - у торговельно-економічній та культурно-гуманітарній галузях, а також обмінятися думками з актуальних питань інтеграційної взаємодії на євразійському просторі".

28 липня президенти Росії і України прибудуть до Севастополя для участі в урочистостях, присвячених Дню Військово-Морського Флоту, додали в прес-службі.

Тим часом прес-служба глави української держави повідомляє, що Янукович і Путін в неділю вранці візьмуть участь в освяченні дзвіниці Святого рівноапостольного князя Володимира на території Національного заповідника "Херсонес Таврійський" (Севастополь).

Зараз ви читаєте новину «Путін вирушає до Києва на святкування 1025-річчя Хрещення Русі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

101

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі