Ексклюзиви
понеділок, 26 листопада 2007 10:42

Путін використовуватиме агітаційні методи Єльцина

Кульмінацією та водночас фінальним акордом виборчої кампанії "Єдиної Росії" стане телезвернення президента Росії Володимира Путіна 28 листопада, за два дні до закінчення передвиборної агітації і за чотири дні до самих виборів, передає NEWSru. Промова, швидше за все, займе декілька хвилин і буде стислим викладом усієї передвиборної риторики президента. За стилем це виступ, найімовірніше, нагадає промову Путіна на форумі прихильників у "Лужниках", а за змістом буде складена з тез про ключові досягнення останніх років і про небезпеки для Росії, зокрема в контексті міжнародних відносин.

Експерти вважають, що це найбільш вдалий формат спілкування – наодинці з телеглядачем. Вона матиме потужнішу психологічну дію, ніж прес-конференції чи спілкування з росіянами по прямій лінії, вважає політолог Дмитро Бадовський.

Активно користувався таким методом і попередній президент РФ Борис Єльцин, який використовував прямі телезвернення до громадян у важкі моменти свого правління і навіть каявся в прямому ефірі перед народом, повідомляє Вовремя.info.

Зараз ви читаєте новину «Путін використовуватиме агітаційні методи Єльцина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути