четвер, 28 червня 2007 10:53

Путін таємно нагородив телевізійників медалями

27 червня указом Володимира Путіна "за великий внесок у розвиток вітчизняного телебачення і багаторічну плідну роботу" більше 60 працівників телебачення нагородили в Кремлі орденами і медалями.

Церемонія була фактично закритою, без повідомлень в пресі і протокольної зйомки, оскільки в Кремлі не хотіли додавати цьому нагородженню якийсь особливий статус.

За останні півроку це вже друге масове нагородження тележурналістів. У листопаді минулого року на честь 75-річчя вітчизняного телебачення було нагороджено більше 100 телевізійників.

Нинішня церемонія стала своєрідним доповненням до листопадової: 27 червня нагороджували тих, кого не встигли представити до нагороди в кінці року. Нагороди журналістам вручав голова президентської адміністрації Сергій Собянін.

Найбільш високої нагороди, ордена Шани, були удостоєні що займається інформаційним віщанням замгендіректора ВГТРК Андрій Бистріцкий, керівник програми "Вісті-Москва" Володимир Луськанов, ведучий програми "Постскриптум" на "ТБ Центрі" Олексій Пушков. Орден Дружби отримали ведучий НТВ Володимир Соловьев і автор фільмів з циклу "Професія - репортер" Олександр Зіненко. Медалі ордена "За заслуги перед Вітчизною" першого ступеня отримали репортери НТВ Вадим Такменев, Андрій Лошак, Вадим Глуськер, Олексій Малков, ведучі "Звісток" Марія Ситтель, Михайло Антонов, Костянтин Семін, гендиректор "Спорту" Василь Кікнадзе.

У числі нагороджених також опинилися керівник дирекції правового віщання НТВ Юрій Шалімов, гендиректор "Газпром-медіа" Микола Сенкевіч (у списку він значився як розділ ради директорів НТВ), головний редактор каналу Russia Today Маргарита Симоньян, телеведучі Борис Ноткин, Леонід Млечин, Олександр Хабаров.

Після церемонії в Екатерінінськом залі Кремля телевізійники відправилися в Ново-огарево, де в неформальній обстановці поспілкувалися з президентом, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Путін таємно нагородив телевізійників медалями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі