пʼятниця, 06 лютого 2009 15:54

Путін - таємний прихильник АВВА

Путін - таємний прихильник АВВА
Прем"єр-міністр російського уряду Володимир Путін, як з"ясувалося, таємний прихильник відомої шведської групи ABBA - в усякому разі саме так, ймовірно, слід розцінити запрошення на приватний концерт учасників австралійської групи Bjorn Again, яка співає хіти ABBA.

Як стало відомо, за годинний виступ музиканти отримали близько 28 тис. доларів. Засновник групи зізнався, що зараз шкодує про те, що не попросив удвічі більше. Як розповів Род Стівенс, перед Різдвом йому подзвонили, незнайомий голос сказав: "Кремль... Росія... Москва... ми хочемо запросити вашу групу".

Члени групи Bjorn Again були запрошені на секретний концерт 22 січня на озеро Валдай. Причому музиканти навіть не підозрювали, перед ким вони будуть співати.

Путін сидів на дивані в компанії якоїсь жінки

Групу, яка прилетіла до Москви з Лондона, доставили на автобусах на озеро Валдай до резиденції, оточеної високою огорожею, з металевими воротами. Там вони пройшли через металошукачі, потім їх поселили в невеликий готель, а репетирували вони в якихось "військових казармах". В усякому разі так стверджують самі співаки.

Наступного дня їх запросили виступати. І лише тоді музиканти побачили прем"єра Путіна в смокінгу та метелику, який сидів на дивані в компанії якоїсь жінки. Диван від музикантів відгороджувала біла напівпрозора завіса, але вони упевнені, що це був саме російський прем"єр.

Щодо жінки співаки не впевнені - вони повідомили тільки, що на ній була "довга та дуже красива сукня кремового кольору", у неї було коротке світле волосся. Цілком ймовірно, що це була дружина Путіна Людмила, але, можливо, і якась інша пані.

За словами Ейлін Маклоглін, виконуючої роль Агнети Фельтськог з ABBA, в залі знаходилося ще декілька гостей та багато охоронців, озброєних автоматами Калашникова. Всього група співала в цілому для дев"яти осіб. Як розповіла інша учасниця групи, Дженніфер Робб, в якийсь момент, коли вона спробувала вийти, щоб подихати свіжим повітрям, шлях їй перегородив озброєний охоронець, який сказав їй щось російською. Вираз його обличчя і тон відразу змусили дівчину зрозуміти, що робити цього не варто.

На вечері група виконала 15 хітів АВВА, включаючи такі відомі композиції, як Waterloo, Gimme Gimme Gimme і DancingQueen. За словами музикантів, Володимир Путін реагував дуже емоційно і бурхливо: кричав "браво", ляскав в долоні, а під пісню Super Trouper навіть почав виробляти танцювальні па прямо у себе на дивані. За словами членів групи, під час виконання пісні Mamma Mia Путін на прохання музикантів, як і всі останні, підняв руки вгору.

Закінчивши виступ, музиканти відбули додому. Звісно, ніякій аудієнції російський прем"єр їх не удостоїв.

За матеріалами InoPressa.ru, NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Путін - таємний прихильник АВВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі