четвер, 16 грудня 2010 14:03

Путін розповів, коли в Україні почнеться економічний розквіт

Путін розповів, коли в Україні почнеться економічний розквіт

Прем'єр Російської Федерації Володимир Путін закликав Україну приєднатися до проекту Росії, Казахстану і Білорусі щодо інтеграції економік в рамках Митного союзу і створюваного Єдиного економічного простору.

"Якщо в тій чи іншій формі відбудеться приєднання України до цих інтеграційних процесів, то, звичайно, це буде потужним і важливим поштовхом до збереження цілих галузей економіки в Україні і допоможе підняти конкурентоспроможність багатьох наших підприємств", - сказав Путін під час щорічної телевізійної "прямої лінії".

"Але це вже суверенний вибір українського народу і сьогоднішнього українського керівництва", - зазначив він.

Росія, Казахстан і Білорусь створили цього року Митний союз. А з 1 січня мають намір запустити Єдиний економічний простір, який передбачає більш тісну інтеграцію економік.

Нагадаємо, Партія регіонів не виключає входження України до митного союзу з РФ, Білоруссю і Казахстаном.

"Нам необхідно вивчити детально цей напрямок, і ми ніколи не займаємося демагогією на відміну від Тимошенко. Можливо, це і реально. Необхідно дивитися вигоди і втрати для України від тієї чи іншої угоди та на підставі цього ухвалювати рішення", - сказав член Партії регіонів Олександ Єфремов.

Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Путін розповів, коли в Україні почнеться економічний розквіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі