пʼятниця, 25 липня 2008 20:27

Путін розділив бізнес за розміром виручки

Уряд Росії визначив граничні значення виручки для компаній, що дозволить класифікувати їх за розміром на мікропідприємства, малі та середні підприємства.

Зокрема, до мікропідприємств віднесено компанії з виручкою до 60 мільйонів рублів. Виручка малого підприємства не повинна перевищувати 400 мільйонів рублів, а середнього підприємства - мільярда рублів.

Нині закон "Про розвиток малого і середнього підприємництва в РФ" передбачає градацію компаній за чисельністю та виручкою. Чисельність персоналу прописана в самому законі. Для мікропідприємств це не більше 15 осіб, до 100 осіб - малі підприємства, до 250 осіб - середні. При цьому граничні значення виручки для кожної з цих категорій не повинні перевищувати встановлені урядом країни.

Мікропідприємства в Росії з"явилися починаючи з січня 2008 року, коли набув чинності закон "Про розвиток малого та середнього підприємництва в РФ". Саме цей документ узаконив розміри підприємств, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Путін розділив бізнес за розміром виручки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі