четвер, 14 лютого 2008 12:23

Путін : "Вісім років я працював, як раб на галерах"

Путін : "Вісім років я працював, як раб на галерах"
Президент Володимир Путін на великій прес-конференції в Кремлі сказав, що йому не соромно за ті вісім років, у які він очолював російську державу.

"Всі ці вісім років я працював, як раб на галерах. Я задоволений своєю роботою", - підсумував Путін.

Журналістка "Незалежної газети" поставила Володимиру Путіну запитання про те, чи вважає він себе хорошим менеджером. Вона нагадала, що відразу після свого обрання Путін назвав себе найманим менеджером, і попросила оцінити себе як менеджера, розповівши, чи завжди його рішення були правильними.

Путін відповів, що він щойно витратив півтори-дві хвилини, відповідаючи фактично на сформульоване журналісткою запитання. "Я задоволений", - сказав Путін, відзначивши, що його "замовник, народ Російської Федерації", судячи з опитувань, теж задоволений.

Він ще раз підкреслив, що найголовніше полягає у відновленні економіки Росії на сучасній, новій основі.

Кореспондент Fox News на прес-конференції в Кремлі попросив Володимира Путіна прокоментувати його заяви про неприйнятність вступу України в НАТО і запитав, чи не можуть початися зіткнення збройних сил Росії і України.

"Ні, жодних зіткнень не намічається, і сподіваюся, що це ніколи не відбудеться", - відповів Путін.

Він заявив, що Росія не збирається перенацілювати свої ракети "без особливої необхідності". За словами Путіна, демократія повинна бути присутньою в демократичних країнах повсюдно, поняття демократії "не може бути місцевим: у одному місці застосовується, а в іншому про нього забувають".

Далі він заявив, що народи Чехії та Польщі не питали, чи хочуть вони розміщення елементів системи ПРО США, а за його даними, більшість населення Чехії не в захваті від цієї ідеї. В той же час Генштаб дійшов висновку, що система ПРО США в Європі загрожує безпеці Росії, і тому в разі її появи "ми будемо вимушені перенацілити наші ракети", повідомляє Газета.Ru.
Зараз ви читаєте новину «Путін : "Вісім років я працював, як раб на галерах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі