понеділок, 06 жовтня 2008 15:52

Путін прибув до Мінську для обговорення ПРО в Білорусі

Глава уряду РФ Володимир Путін прибув до Мінську, де зустрінеться з президентом Білорусі Олександром Лукашенко і прем"єр-міністром Сергієм Сідорським.

Як очікується, на переговорах з керівниками Білорусі увага буде приділена співпраці в паливно-енергетичній сфері, зокрема, постачанням Білорусі російського природного газу і нафти.

Під час візиту планується обговорити питання розміщення в Білорусі елементів протиракетної оборони за участю Росії, а також заходи, пов"язані із забезпеченням регіонального угрупування військ Росії та Білорусі.

В понеділок Путін візьме участь в засіданні ради міністрів Союзної держави, на яку виноситься більше 20 тем. Передбачається, зокрема, розглянути перебіг виконання рішень органів Союзної держави, результати торгово-економічної співпраці Росії та Білорусі в першому півріччі 2008 р., виконання бюджету на поточний рік та підготовку основних бюджетних параметрів на 2009 рік, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Путін прибув до Мінську для обговорення ПРО в Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі