понеділок, 20 серпня 2007 12:43

Путін покатався на коні зі свастикою (ФОТО)

Знак, що вельми нагадує свастику, виявили на вуздечці коня, на якому катався президент Росії Володимир Путін, відвідуючи Республіку Тува. Відомо, що після сплаву по річці Хемчик Володимир Путін і Князь Монако Альбер Другою піднялися у відроги Західного Саяна на машинах і конях. На фотографії, виконаній агентством Reuters і поміщеною також на офіційному сайті президента Росії, видно Володимир Путін верхи на коні, пряжка вуздечки якої виконана у вигляді свастики.

Свастика з давніх часів використовувалася в орнаментах тувинських майстрів. Одним з восьми "сприятливих символів", які використовують тувинці для оформлення одягу, житла або кінської збруї, є свастика як "стародавній індійський знак, що символізує сонячну енергію, вогонь, постійний рух".

В дослідженні, виконаному співробітницею Національного музею історії Туви, йшлося про свастику, що обертається за годинниковою стрілкою, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Путін покатався на коні зі свастикою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі