понеділок, 17 березня 2008 18:44

Путін отримав від Буша "серйозний документ"

Володимир Путін отримав від Джорджа Буша послання, яке російський президент назвав "серйозним документом". "Нам здається, що це серйозний документ, ми його уважно проаналізували, і, якщо вдасться домовитися по основних положеннях, то можна вважати, що наш діалог розвивається продуктивно", - сказав Путін.

Зміст листа президент РФ розкривати не почав, але неназване джерело агентства в Москві розповіло, що в посланні "висловлюється бачення двосторонніх відносин" і перспектив їх розвитку після зміни влади в Білому домі і Кремлі. Вибори нового президента США відбудуться в листопаді 2008 року, а до виконання обов"язків голова держави приступить в січні 2009 року. У Росії президентські вибори вже пройшли, і церемонія інавгурації вибраного президента Дмитра Медведева пройде в травні 2008 року.

Співробітник Пентагону, що супроводжував главу Держдепартаменту Кондоліззу Райс і міністра оборони США Роберта Гейтса в ході їх поточного візиту до Росії, пояснив, що лист був направлений напередодні їхньої поїздки, щоб викласти позицію американської сторони на переговорах з питань міжнародної безпеки.

Зустріч у форматі "два на два" міністрів закордонних справ і оборони двох країн пройде 18 березня, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Путін отримав від Буша "серйозний документ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі